Budapesti diáksport

Üdvözöljük,

a Budapesti Diáksport Szövetség ezúton is megköszöni a 2016/2017-es tanévben megrendezett budapesti diákolimpiai versenyeken való részvételüket. Elkötelezett célunk a budapesti diákok sportolási lehetőségeinek és körülményeinek folyamatos fejlesztése, ezért igyekszünk erre minden módot megragadni. A diákolimpiai versenyek a minden igényt kielégítő rendezési, szervezési feladatok mellett akkor érhetik el a megfelelő eredményt, ha azon minél több diák vesz részt és minél színvonalasabb versenyek kerülnek megrendezésre. Túl azon, hogy a célok eléréséhez a testnevelők felkészítők tevékenységére, és a tanulók elhivatottságára van szükség, a felkészítés és a versenyzés minőségileg akkor javulhat, ha ahhoz megfelelő sporteszközök is rendelkezésre állnak.

Ennek egyik példája a Rosco Sport-tal való együttműködés keretében megvalósuló sportszer/sporteszköz támogatás. Célunk a 2016/17. tanévi diákolimpiai versenyeken eredményesen szereplő iskolák színvonalas felkészülésének, a diákolimpiai versenyben történő eredményes és széles körű részvétel lehetőségének megteremtése. Reméljük, hogy az így beszerzett eszközökkel is hozzájárulunk ahhoz, hogy tanulóik minél nagyobb számban válasszák szabadidős tevékenységüknek a sportolást. Bízunk abban, hogy az BDSZ jövőbeni versenyein és rendezvényein egyre nagyobb számban képviselik tanulóik és pedagógusaik intézményüket.


A voucher használata

A voucher felhasználása regisztrációhoz kötött. A regisztráció után rendelhet a webshopból és érvényesítheti voucherét.

1.) A támogatás keretében elérhető termékeket a felső menüsor „Intézményeknek” kategóriában találja (ISKOLÁKNAK)

2.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt sportszereket.

3.) Amelyik terméknél igénybe venné a vouchert, ott a megjegyzéshez írja be a voucher kódját.
A vouchert az azon szereplő megadott értékig használhatja fel. Amennyiben e fölötti összegben rendel, a különbözetet ki kell fizetnie.

A voucher felhasználása során a Rosco Sport készséggel áll a rendelkezésére.

Az ügyintéző neve és elérhetősége:
Frühwirth Ágota
e-mail: fruhwirth.agota@rosco.hu
telefon: +36/30 992 9299