Kihívás Napja

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egész napos verseny keretében döntik el, melyikük városa a sportosabb. A verseny eldöntéséhez 0 órától este 9-ig folyamatosan számolták, hányan végeznek aktív testmozgást legalább 15 percen keresztül.

A Kihívás Napja hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, majd 1991-ben Magyarországra is megérkezett. Hazánkban eddig összesen 1596 település vett részt a vetélkedésben. Tavaly a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több mint 4,5 millió negyedórás testmozgást végeztek.

A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz - ezért támogatják olimpikonjaink, sportkiválóságaink is személyes részvételükkel ezt az országos eseményt.

A Kihívás Napján falvak és városok versenyeznek – lélekszámtól függően – hét kategóriában a „Magyarország legsportosabb települése” címért.

2014 óta a Tanintézményeknek külön versenyt hirdetünk - Az iskolák tanulói létszámához viszonyítottan az első három legtöbb 15 perces aktivitást végző iskolát díjazzuk.

A résztvevők 2016-ban a Kihívás Napján határtalan lelkesedéssel több, mint 71 millió percet sportoltak a rendezvény keretei között, meg még azon is túl. Számos település ugyanis bár a versenyben nem kívánt részt venni, de azért szervezett Kihívás Napi programokat.

A Kihívás Napja versenykiírása alapján, a versenynapi eredmények szerint nyertest települések díjainak egy részét ROSCO utalványok formájában biztosítjuk a résztvevőknek.

Ezáltal lehetővé válik, hogy a nyertesek az utalványt olyan sportfelszerelésre, vagy sporteszközre váltsák be, amelyre leginkább szükségük van.

Köszönjük a Rosco Sportnak a 2017. évi 26. Kihívás Napja sportvetélkedő lebonyolításához, azon belül is díjazásához nyújtott segítségét.

További részletek a www.kihivasnapja.hu oldalon.

Az utalvány használata

Az utalvány felhasználása regisztrációhoz kötött. A regisztráció után rendelhet webshopunkból és érvényesítheti utalványát.

1.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt sportszereket.

2.) Amelyik terméknél igénybe venné az utalványt, ott a megjegyzéshez írja be annak kódját. Az utalványt az azon szereplő megadott értékig használhatja fel, amennyiben e fölötti összegben rendel, a különbözetet ki kell fizetnie. Kevesebb érték esetén az utalvány fel nem használt része nem vész el, hanem azt nyilvántartjuk és későbbi rendelésénél érvényesítjük.

3.) Az utalvány felhasználása során kollégáink készséggel állnak segítségükre. Kérjük írjon e-mailt az info@sportszert.hu e-mail címre és mi visszahívjuk telefonon.