Európai Diáksport Napja (European School Sport Day, ESSD®)


Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő Európai Diáksport Napján a regisztrált iskolák vállalják, hogy legalább 120 percnyi mozgás- és sportprogramot szerveznek a tanulóknak, ahol az egyetlen ajánlott programelem a szimbolikus, adott évnek megfelelő futótáv ˗ idén 2019 méter ˗ teljesítése. A sportnap célja, hogy a gyerekek megtapasztalhassák a felszabadult, közös mozgás és játék élményét. Az ESSD® időpontja minden év szeptemberének utolsó péntekje.

Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében minden évben díjazza a legszínesebb programokat megvalósító és a legtöbb diákot mozgósító iskolákat. 2018-tól egy új, kibővített elismerési rendszert vezetett be, melynek keretében nemcsak a legaktívabb iskolákat részesítette díjazásban, hanem azokat a területi (megyei) és települési önkormányzatokat, továbbá azokat az intézményfenntartókat és megyei diáksport szervezeteket is, akik a legtöbbet tették és teszik a diáksport és a diáksportnap népszerűsítéséért és hagyományainak ápolásáért.

MDSZ MDSZ

Az utalvány használata

Az utalvány felhasználása regisztrációhoz kötött. Regisztráció után webshopunkból bármilyen terméket rendelhet és a kosár végén a Kupon kód mezőben érvényesítheti utalványának összegét.

1.) Kérjük a Regisztráció menüpontban regisztrálja intézményét rendszerünkben (ha már rendelkeznek regisztrációval a Belépés menüpontra kattintva az email cím és jelszó megadásával bejelentkezhet)
2.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt sportszereket.
3.) A kosárban a Megrendelés véglegesítése fülön a Kupon kód mezőbe írja be az utalványon található kódot és az OK gomb megnyomásával érvényesítse. Ekkor a rendelés végösszege ez utalvány értékével csökkenni fog. (rendelésenként egy kuponkód felhasználása lehetséges)

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége az utalvány felhasználásával kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 70/608-9437
Ügyfélszolgálat email címe: ugyfelszolgalat@rosco.hu